CAR ADJUSTMENTS

Ombouwing naar lichte vracht

Wij doen tevens alle ombouwingen naar lichte vracht of dubbelgebruik van uw JEEP. Bijna alle modellen zijn ombouwbaar naar lichte vracht. Tot onze grote spijt zijn er enkele uitzonderingen.

Wij regelen alles voor u, inclusief de papieren en de technische kant van de zaak. Wij beschikken over verschillende ombouwkits die degelijk en duurzaam zijn. De technische controle word ook volledig door ons afgehandeld indien u dit wenst. Omdat wij weten dat u uw JEEP zo weinig mogelijk wil missen zorgen wij voor een snelle afhandeling.

De ombouw kan enkel gebeuren na afspraak en persoonlijk onderhoud met de klant. Wij werken rechtstreeks en dus zonder tussenpersonen en dit om de prijs te kunnen drukken. Voor alle inlichtingen kan u ons steeds telefonisch bereiken. Aarzel niet ons te contacteren, we staan u graag bij met de nodige info.

LPG - LPI

U kan ook bij ons terecht voor al uw vragen over het plaatsen van LPG in uw JEEP terreinvoertuig. Wij willen u steeds bijstaan met het leveren , plaatsen of herstellen van uw LPG installatie. Tevens kunnen wij u ook advies geven over welke installatie u het best kiest voor uw type wagen en de voor of nadelen van bepaalde systemen.

Of u nu beschikt over een Wrangler, Cherokee of Grand Cherokee, voor elke model bestaan er verschillende types van gasinstallaties en natuurlijk ook verschillende prijzen. Ook indien u beschikt over een installatie die niet door ons geplaatst is, willen wij u graag verder helpen bij mogelijke problemen of verbeteringen.

Mocht u informatie nodig hebben of een technische uitleg aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder in de mate van het mogelijke.